Palvelut

Missio, visio, arvot

Missiomme on auttaa asiakkaitamme heidän toiminnalleen kriittisissä rekrytoinneissa. Tärkeimmät mittarit tässä tehtävässä ovat onnistuneet rekrytointiprojektit ja tyytyväiset asiakkaat.

Visiomme on olla Itä- ja Keski-Suomen yritysten top of mind -rekrytointikumppani johtoryhmä-, päällikkö- ja asiantuntijarekrytoinneissa.

Missio, visio ja yrityksen arvot

Ihminen

Meille asiakkaan ja hakijan luottamus ovat yhtä tärkeitä. Olemme onnistuneet, kun rekryntointiprojektin päätteeksi kaikki osapuolet tietävät, mitä tapahtui ja miksi.

Laatu

Rekrytointiprosessin jokainen eri vaihe on määritelty ja avattu yksityiskohtaisesti. Siten pystymme lupaamaan palvelumme laadun kaikissa vaiheissa sekä takaamaan hyvän asiakas- ja hakijakokemuksen.

Rohkeus

Laitamme itsemme likoon jokaisessa projektissa saadaksemme aikaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Pidämme toimintatapamme ja näkemyksemme tuoreina ja innovatiivisina.

Läpinäkyvyys

Hinnoittelumme on avoin – tiedät tarkalleen mistä maksat. Raportoimme selkeästi. Asiakkaamme näkee missä projektissa mennään, mitä on tapahtunut ja mitä tapahtuu seuraavaksi.

Palvelumme

Headhunting

Headhunting eli suorahaku toteutetaan yleensä ilman julkista ilmoitusta avoimesta tehtävästä. Kunnolla suunniteltu headhunting-projekti säästää aikaa ja takaa määritellyn osaajaprofiilin mukaisen osaajan löytymisen.

Interim headhunting

Interim headhunting parantaa kaikkien rekrytointienne onnistumismahdollisuuksia!

Palvelu mahdollistaa headhunterin käytön kaikissa rekrytoinneissanne rajattomasti. Palvelu säästää aikaa ja vaivaa ilman turhia tarjouspyyntöjä, sekä tietenkin huippulaadukkaan palvelun hakijakokemusta unohtamatta ja sopii parhaiten vähintään kolme strategisesti tärkeää rekrytointia vuositasolla tekeville yrityksille.

Työuravalmennus

Rekrytoinnin ammattilaisina tunnemme sekä markkinan että työnantajien odotukset asiantuntija-, päällikkö ja johtotason tehtävissä. Teemme kaikkemme työpaikkansa menettäneen eteen hänen etsiessä seuraavaa askelta urallaan.

Hinnoittelumme on läpinäkyvää – tiedät mistä maksat

Avaa keskustelu
Tarvitsetko apua?